Merhabalar, bir gün film önerisi almak için website arıyordum ama istediğim tarzda bulamadığımı gördüm bundan dolayı localde kendim için bir şeyler yapayım dedim ve yapmaya başladım. Baktım güzel ilerliyor bari herkesin erişebileceği bir yerde olsun dedim ve canlıya aldım. Kategori veya isterseniz yıl seçip yuvarlak shuffle butonuna tıklarsanız seçtiğiniz kriterlerdeki filmleri öneriyor. Aşağıdaki rastgele film yolla butonuna tıklarsanız da hem tarihi hem de kategoriyi random bir şekilde ayarlayıp film tavsiyesinde bulunuyor. Tamamen ücretsiz olan bu siteyi denemek isterseniz çok sevinirim çünkü geri bildirimlere ihtiyacıım var şu özellik olsa güzel olurdu, şuna gerek yok veya şurada bir hata/bug var gibi. Şimdi size soruyorum değerli R10 ailesi, bu siteyi daha iyi hale getirmek için ne yapmam lazım eksikleri nelerdir? Çok teşekkürler.
Ana özellikler: 1 - Filmlerden playlist oluşturup arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz. 2- Filmleri izledim olarak işaretlediğinizde, sağdaki yuvarlak butonda bulunan Bana Film Öner'e tıkladığınızda izlediğiniz filmlerden yola çıkarak beğenebileceğiniz filmler öneriyor. 3- Filmleri izledim olarak işaretlediğinizde, menüde bulunan Film Yolculuğum kısmına da ekleniyor bu sefer hangi kategoride hangi filmleri izlemişsiniz görünüyor.
Site:
Film Yolla
Hakkımızda sayfası:
Hakkımızda Sonsuza kadar ücretsiz ve reklamsız kalacaktır.