Açıkçası bu askerlik olayını "Vatan Millet Sakarya" veya erkeklik kafasında görenlerin yaşlarının 16-17 olduğunu veyahut yaşları ilerlese de kafalarının o yaşlarda kaldığını düşünüyorum. Tam olarak ne olduğunu düşündüklerini merak da ediyorum. Aslında görevli bir kimsenin yapması gereken şeyleri sizin üstünüzün ( belki yaş olarak sizden oldukça küçük veya hayatında bir başarısı olmayan birinin) sırf egosunu tatmin etmesi için size yaptırması hoşunuza mı gidiyor? Sizi adam mı yapıyor? Erkek mi yapıyor? Arkadaşlar aklınızı başınıza alın, durumunuz varsa bedelli yapın. Durumu olmayan arkadaşlara bir şey diyemem ama diğer düşüncedeki arkadaşlar 6 ay 12 ay kısa gibi gözükse de askerlik için geçmeyecek bir süre. Yani siz bilirsiniz tabii. Bu arada yazdıklarımı lütfen hakaret olarak algılamayın, öyle bir amacım asla yok.

@BDigital; hocam bu arada muafiyet sürecini anlatabilir misiniz? Yaptığınız işlemleri vs. Benim de gözden muafiyet durumum var da süreç nasıl işliyor ne kadar sürüyor merak ediyorum.