Emreabi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunlarda o oyunu yönetecek vizyon yoktu hocam. Hala discordlarında felan kendilerini eleştirenleri banlıyorlar. Aynı şeyleri forumlarındada yapıyorlar Kazandığı tek kuruşu haketmeyen insanlarla dolu. Aynı şekilde ''KingdomOnline' Diye oyun çıkartmışlardı onuda harcadılar

Phantomers oynamıştım oyuncusu hep az oldu çünkü hiç reklamı adam gibi yapılmadı.

Evet. Maalesef. İlk zamanlar güzel gidiyordu. GM ler ile maçlar, npoint çekilişli etkinlikler veriyorlardı. Her hafta sonu saat 6 da etkinlik başlıyordu tecrübeyi 2kat kasıyorduk falan. Ama sonra hızlı bir çöküş dönemine girdi. 2016 dan sonra her anına şahit oldum. Batışın farkındaydım. GM ler uyurken, oyundaydım. Bilgisayarım yoktui internet cafede sabahlıyordum. Oyun dolu görünsün diye cafeden 10-12 bilgisayar açıp farklı hesaplarla oyuncuları koyuyordum. Elimden maksimum ne gelirdi ki? İnternet cafelere teklif bile ettim bu oyunu tavsiye edin, reklamını yapın diye. Biz melee ekibiydik. Yakın dövüş ve pve modunda takılırdık çoğu zaman. Silaha ya da clan war maçlarına hiç girmezdik. Bu kadar uğraştan sonra fark ettim ki. Artık bitiyor. Bitti de.

Phantomers'tan geriye kalan 3-4 arkadaşım var. Hala görüşürüz. Biri ile çok sıkı. Ciga nickli biri. Tanıdığım en iyi oyun arkadaşım oldu. Bugünler de bile hala şunu deriz " Phantomers hala olsaydı. Muhtemelen bilgisayarımızda yüklü olan tek oyun o olurdu."

Sağlık olsun. Sizin nick neydi bu arada ben SiyahLider kullanıcısıydım.