Vulcanist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İki firmayla şahsi meselelerim var, henüz kapanmamış. Knight Online ı ayakta tutarken Phantomers gibi muhtemelen hiç birinizin bilmediği oyunu harcadılar. Aradan neredeyse 7-8 yıl geçti. Ntt game i burada göreceğimi hiç düşünmezdim. Başaramadılar usta, şimdi olsaydı hala bir ekibimiz olacaktı. Onlardan daha fazla uğraş verdik. Bir oyuncunun GM'lerden daha fazla emek verdiği nerede görülmüş. Ahh Phantomers. Çok özledim be. Bu oyuna ve klanıma öyle bağlıydım ki. Sırf vakit geçirmek için işimden ayrılmıştım. - 20-25 km uzaklıkta ki evime koşa koşa gitmiştim. İnsan bi otostop çeker dimi. Bir daha böyle bir oyunun gelmeyecek olduğunu bilme farkındalığına son 1-2 senedir hakim oldum. İşin özü Knight Online gibi tanınmadı, büyümedi, çoğu kimsenin haberi bile olmadı. Ama bizim için güzel zamanları inşaa etti ve sona erdi..

Soruna yanıttan ziyade öyle bi içimi döktüm ya. Kusura bakmayasın .
Bunlarda o oyunu yönetecek vizyon yoktu hocam. Hala discordlarında felan kendilerini eleştirenleri banlıyorlar. Aynı şeyleri forumlarındada yapıyorlar Kazandığı tek kuruşu haketmeyen insanlarla dolu. Aynı şekilde ''KingdomOnline' Diye oyun çıkartmışlardı onuda harcadılar

Phantomers oynamıştım oyuncusu hep az oldu çünkü hiç reklamı adam gibi yapılmadı.