Hocam ben gümüş cankurtaranım bronz brövemde var tssf lisanslı kurumlardan belgesini almanız gerekli yapabilmek için belli eğitimlerden geçiyorsunuz vs. Bronz eğitimleri havuzda gümüş açık denizde olur ben denizlerde çalışıyorum oteller hakkında bilgim yok çok dikkatli olmanız gereke bir iş onu diyebilirim iyi forumlar
Hocam teşekkür ederim öncelikle değerli bilgiler bunlar fakat aklıma takılan bir şey var ben kursa gitmiştim baya önce yüzme sertifikası falan vermediler sadece bildiğimi ben biliyorum, şu an belediye havuzunda yüzüyorum haftada birkaç kez. Bugün de bir reklam gördüm otellerde çalıştırılmak üzere iyi derece yüzme bilen... vs. tarzında ve yazıp sordum cankurtaran sertifikam yok, sertifikasyon da yapıyoruz dediler. 19 yaşındayım sizce bu işe gireyim mi ya da girmeye uygun muyum yoksa sertifika veren bir yüzme kursuna mı katılmam gerekiyor ? Sizden başka burada bu işi yapanı kolay bulamam belki hiç yoktur, bilgilerinizi rica ediyorum. Ailem pek istekli değil daha çok kendini geliştir falan diyorlar da zaten sertifikasyon yapıyorlarsa eğitim verecekler ben şu anki yüzmemle cankurtarmayı nasıl öğreneyim bir yerden başlamak zorundayım yanlış mı ?