Üşenmedim tüm yorumları dahi okudum. Gerçekten bu hususta daha doğrusu bu tür konularda hiç kimsenin ne düşündüğü benim umrumda değil haklı olan insan her zaman haklıdır esnaflık çok ayrı bir şey ama sanal alemdeki esnaflık da reeldeki esnaflıkla bir değil bunu ister bir anektot olarak isterse tarihi bir söz alarak bir yere not etsinler Realdeki insanla yüzyüze bir diyalog var face to face dediğimiz durum gerçekleşiyor yani yüzyüze ilişki. Zaten günümüz koşullarında herkes dolandırıcılığa meyilli herkezden kastım genelleme tam oranda değil ahlaki ve karakter seviyesi düşük insanlardan bahsediyorum
Ben şunu söyleyim bir daha kimsenin ticaret puanına bakarak asla iş yapmam diye bir yemin ettim ve sürdürüyorum da. Genel olarak benim müşterilerimin %85i bu sitede mağdur olmuş insanlar kimseden ticaret puanı talep etmiyorum haliyle benden de kimse etmiyor o müsaitsen elimden geldiğince yardımcı oluyorum müsait değilsen bunu belirtiyorum özellikle bir satış yaptığın zaman hangi saatte müsaitse o saatin yarım saat üstünde 1 saat veriyorum ki yalancı çıkmamak için ve verdiğim saatte de Söz verdiğim işlemi gerçekleştiriyorum. Birisine bir satış yapıyorum adam daha saati gelmeden cak cak bağırıyor. Vay efendim beni kandırdın bilseydim başkasından alırdım arkadaşım ben sana bir geçerli saat verdim. Verdiğim saatte orada değilsem tamam haklısın ama daha sana verdiğim saate bile gelmemiş ya siz bu zaman meftunu denen şeyden anlamıyorsunuz ya da amacınız insanları karalamak için manipüle etmek için bir işler çeviriyorsunuz. Arkadaşım hepimiz normal yaşantıda çoluk çocuk sahibi olan eş sahibi olan bir yuva sahibi olan iş sahibi olan insanlarız bazen elimizde bir poşet olur bazen elimize bir direksiyon olur bazen yürüyor oluruz bazen hastanede oluruz bazen bir cenazede oluruz bazen bir taziyede oluruz. Kimimiz sigortalı işçi ve tasarım onun ek geliri, yani tasarımcıyız diye 7/24 bilgisayar başında değiliz yada bir robot değiliz biz, bunu bir iştirak edin.
Öyle aceleci alengirli işler yapan insanlarla asla bir ticarette bulunmam size tavsiyem bu tür insanlardan da uzak durun ben Allah için elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum ama iyi niyetimi suistimal ettikleri zaman asla taviz de vermiyorum.