Merhaba @
Rothstein, Öncelikle böyle bir konu için r10daki bir çok üyenin aksine ücretsiz paylaşımda bulunduğunuz için teşekkür ederim. Allah razı olsun hocam.
Forum ve Blog sitelerim var. Orta düzey hitli, Sormak istediğim eskiden google güncelleme sonrası düşen veya düşme eğilimi gösteren sitemi yeni bir domaine 301 yaparak eski konumuna getiriyor ve Bazen (domain şansı tutuyor diyorum) Dahada iyi noktalara gelip sabitte kalıyordu. Şimdi (siz daha iyi bilirsiniz) 301 yönlendirmesi yaptığımda 3 sitenin birisi 24 saat içerisin geliyor ama Diğer ikisi ya gelmiyor ya da 15-20 gün sürüyor. Sırf emin olmak için bazı sitelerimi riske attım ve 5-6 sitede denedim sadece ikisi 6-8 saat gibi kısa sürede geldi, Diğer siteler ise hiç gelmedi. Yaptığım işlem her site için aynı,
htaccess yönlendirmesi,
Google wm tools taşıma işlemi ve Google bot gibi getir.
Yönlendirme sonrası yeni domaine özgün içerik (bot değil elle) yazarakta giriyorum. Fakat yine de sonuç yukarıda belirttiğim gibi, bazı siteler 24 saat dolmadan eski yerine hatta daha iyi yeri geliyor ama bazı siteler hiç gelmiyor. Şunu da belirteyim gelmeyen siteleri bir hafta - 10 gün sonra yönlendirmesini bozup farklı yaşlı ve sıfır domain alarak tekrar denedigimde sonuç yine aynı. Bu konuda bir tavsiyeniz var mı?
Cevabınızı merakla bekliyor olacağım iyi çalışmalar dilerim.