c# 1 haftada çok şey öğrenirsin 1 ayda yazılım yapmaya başlarsın, çoğu kişinin yaptığı uygulamalar düz giriş çıkış yani ad soyad kaydet ad soyad al göster öyle whatsapp gibi teslim edildi okundu bilgisi dosya gönder al video oyat resim görüntüle engelle bir sürü iş ilişkisel durumlar ve çoklu işler yapan az özellikle yapılmış uygulamalara bakıyorum genelde tasarım değişmiş hazır uygulama yoksa ben adama 100k yaparım diyorum adam gidip 10k yapan var diyor
Öncelikle uygulama rskin rmkin onlara bak neler dönüyor vs sonra bakarsın.
Ben 2007 yılından bu yana c# bilirim kendim için çok yazılım yaptım eğlencesine de yaptım ama hiç iş yapmadım çünkü ağzınla kuş tutsan inandırman için ya tanıdık olacaksın ya şirketin olacak ya hazırda yazılımı göstereceksin vs onlar da sermaye istiyor. Ha tanıdık olunca da onu bana ver işte diyor o kadar
Yazınız çok ilham vericiydi hocam c# çok korkutucu geliyordu ama dediğiniz gibi 1 ay boyunca üzerine gideceğim, kendimi deneyeceğim. Bu tarz oyunların büyük çoğunluğu unity ile yazılıyor c# öğrenmek zorunluluk gibi bir şey. Ayrıca reskinleride inceleyeceğim. Teşekkür ederim.
Meslek olarakda zor tabi insanlar bilinmeyenden korkarlar, yazılımı kaç kişi biliyor? iş almak bu yüzden zor oluyor. Sanırım yazılımcı olsaydım başkasının şirketinde çalışmayı tercih ederdim