Konu başlığımdan da anlaşılacağı üzere bu kez farklı duygularla konu açıyorum.
Kullanıcı adımın yanına bir rank eklenmiş
Bu rank sadece üyelik zamanımı değil;
Geçen yılları, üye olurken hissettiklerimi, tanıştığımız dostları, edindiğimiz bilgileri, geçirdiğimiz süreçleri özetle gülmeyi ve üzülmeyi hatırlatıyor bana.
Kimseye nasihat edecek yaşta veya birikimde değiliz. Hele şu çağda bilgiye bu kadar kolay erişiyorken kusura bakmayın ama kimse de bu hallere bürünmesin. Gençler gerçekten çok araştırıyor, çok okuyor. Evet belki süreç kısa oluyor diye biz bir şey bilmiyorlar diyip bazen kızıyoruz. Ama onlar çok şey biliyor
Benim dediklerimi veya diyeceklerimi sakın yanlış anlamayın çünkü ben de biraz daha genç, heyecanlı dönemlerimde burayla tanışmıştım. Ve gerçekten çok faydalı bir platform olduğuna eminim.
Bugün geçen bu 5 seneyi eklenen 5 rankı ile gördüm. Ve klişe cümle geldi aklıma: Zaman su gibi akıp geçiyor
Ne kadar layık olduk zamana veya layık olmak için neler yaptık belki ilk etapta cevaplaması zor ama daha çok okuyun gençler. Buradan iyi faydalanın. Herkesten bir seyler öğrenin. Coşkun Bey buranın sahibi belki ama gençler daha iyisini yapsın diye bir alan da açıyor. Doğruyu gözeterek yapsın diye çabalıyor. Hem para kazanmak hem de bu ugurda dürüst ve temiz kalmaya calısmak gercekten cok zor. Hele dijitalle birlikte gelişen kolay para kazanma furyasını da göz önüne alırsak bu forumda gerçekten zor olan yapılıyor. Umarım bu yazımı okurken aklınızda varsa olumsuzluklar yeniden olumlu kıvılcımları ateşler, varsa zorluklar yerini kolaylıklara bırakır.
Benim burada 5 senem geçti, sizlerin nice 10 seneleri olsun.
Teşekkür konusudur ve duyguların tercümanı konudur. Hayırlı geceler. 🙂