Hocam victus serisi güzel aldım fakat bu linkteki teknorya şirketi beni soğuttu resmen.
Bana ayıplı mal gönderdiler şikayetvar yorumlarına baktığımda çoğu kişiye öyle yapılmış fakat bunuda geçtim 0 bir cihaz açılmıyorsa dediğim gibi ayıplı maldır. İade süreci istendiğinde bu sefer iadenizi reddedip yetkili servisten teknik rapor istemektedirler düşünün kargo gönderiyorsunuz gidiyor onay süreci red geliyor size geri gelme süreci ve teknik servise gönderiyorsunuz tekrar bir kargo inceleme geri gönderme ardından tekrar iade açmanız gerekiyor. Ben kendilerine yazdığımda bana bu süreci söylediler ve kesinlikle reddedip her gün aradım neredeyse Ayıplı bir mal 0 kutudan çıkan bir ürünün açılması benim sorumluluğumda olamazda teknik rapor istenmeside çok saçma benim alıcağım zamanda victus serisini satan başka yoktu. Teknosaya bakmanızı öneririm çoğu fiziki alabileceğiniz şirketler üst modelleri satıyor bulabilirseniz teknosada muadil yada bu seriyi bulabilirsiniz kesinlikle bu firmadan almayın. Biraz uzattım ama dikkate mutlaka alın hocam denk gelebilirde gelmeyedebilirde gelirse diye uğraşmamanız için önden
bilgilendirmek istedim.
ek olarak aldığım laptop 1 2 k fazla olsun bu olsun kullanıyorum öneririm.
https://www.trendyol.com/acer/nitro-...chantId=106198