Merhabalar,
- sezonun 9. bölümünde kaldım. Kendi hesabım yok, internette bulduğum kaynaklardan izledim, ancak izlerken saçma sapan reklamlarla karşılaştım.
Açıkçası, 9 yıl boyunca yayınlanan tüm dizilerin bölümlerini toplasak, bu filmin 1 sezonu kadar etkileyici olmaz. Çünkü çekim kalitesi, seslendirme ve olayların işlenişi oldukça gerçekçi.
Anadolu’yu ve kırsal yaşamı çok iyi anlatmışlar. Diziyi izlerken adeta içinde oynuyormuş gibi hissettim.
Bazı eksiklikleri de var, Tabi ki, 🤣 ancak genel olarak güzel bir yapım. İzlenebilir,
özellikle ilk 2 bölümü tavsiye ederim.
Bana bu kadar gerçekçi gelmesinin sebebi, bir dönem kırsalda yaşamış ve tek başıma kalmış olmam olabilir. Ancak mesleğim ve işlerim nedeniyle çok fazla vaktim olmuyor, bu yüzden sadece gece bulabildiğim bölümleri izledim.
Varsa tabi hesabı izleyeceğiz hocamda bakalım fazla dram varsa kaçarım ben diziden bu olaylardan sonra katlanmak zor drama
Ben kaldım kardeş ben kaldım...
Varsa hesap bana da lazım (;
Son 5 senede türk dizilerinin basitliğinden, anlamsız gerilim müziğinden, sadece bakışmalar ile ortaya senaryolar çıkartmaya çalışmalarından mütevellit gassalıda hiç izleyesim gelmiyor.
Merhabalar hocalarım teker teker hayırlı geceler izleme gibi niyetiniz varsa PM gönderin tabii hesabı hediye edeyim.