Örneğin Yüzlerce
webmaster forumu var R10.net Kendi özel içeriğini yıllardır yapmış. siz ona rakip olmanız için önce sizin farklı olmanız gerekir.
R10
Kategorileri ve
Meta açıklamalarını yazınca r10dan farkınızın olmadıgını ispatlamış oluyor. Aynı içerikse neden listeleyeyim diyor. google r10 varken sana ne gerek var diyor.
Şunu iyi düşünün
google farklıysan gel diyor. aynı içeriklerle gelme diyor. Google un mantıgı bu siz değer kendinize değer verirseniz google da değer verir.
Ama bazen görüyorum. Chatgpt ile kendilerine içerik yazıyorlar. benim gibi dogal içeirk üreticileri aslında r10 a yetiyor. hesaplamıyor. O ekledikleri Chatgpt içerikleri bir işe yaramıyor.
Önce Mantığı Cözmek gerekiyor.
Çarpıcı Başlık : Başlıklar bulunduğunuz ülkeye göre anlamlı ve dil kurallarına uygun olmalı. Asla Değiştireceğiniz başlık olmamalı. Genelde 55 Karekter olmalı diyorum.
Meta Acıklama: Başlık ve urlde geçen kelimelere odaklanmalı
Dogal İçerik:içerik doğal olmalı hatalı kelimeler olsa bile düzelebilirsiniz. Ama başlık düzeltilmesi hata dır.
Beni Alta atmasının sebebi - Sabah.com.tr nin kısa olması - eski domain olması - Domain DAPA Yüksek Olması. Haberi ilk yayınlayan benim siteden olmaması sebepleri ile.
28 günlük sayfa oldugum için sniped eklenmedi. ama sayfa içerik kalitesi nedeniyle ödüllendirilmişim.