Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yedek yoksa verilerin geri getirilmesi için pek yapılacak bir şey yok. Para iadesi de sizin ve müşterinizin işini görmeyecek anladığım kadarıyla. Bir avukat ile görüşüp zararın tazmini için dava açılabilir firmaya.
İnoxweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sıkıntılı bir durum açıkcası müşterimizin başına benzer durumlar gelmemesi için yedek ödemesi yapmayan müşteriler için bile ayda bir olsa bile yedek alıyoruz. Ancak Şuan verilerin geri gelmesi imkansız gibi duruyor. Açıkcası sizin yapmanız gereken ilgili konunun ve problemin sizle kaynaklı olmadıgını ve kasıtlı şekilde yapılmadıgını anlatmak olacaktır. Dava hukuk taraflı ilerleseniz bile hem para hemde vakit kaybınız olacaktır. Çıkan sonuç parasal olsada sorununuzu çözmeyecek bence, Site sahibine durumu güzellikle anlatıp bir telafi sağlayın.
Müşterim domainini yöneten kişiyle görüşmemi rica etti oda böyle bir durum yaşanmamalı yaşanamaz süresi varsa daha veriler tutulmalı diyerek çıkıştı ve müşteriden bahseder olayı dava sürecine taşır çözüm üretmezseniz dedi.
Satın aldığım firma anca yeni hosting veriyor e neyapayım ben yeni hostingi o siteyi tekrar geri getiremem ayrıca şuanda bir yazılımcımda yok o sektörü bıraktım yeni site yaptıramam ki neden yaptırayım kendim masrafa girip burada domainin yenilenmemesi benim hatam mı?