NaTioNaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yoo neden? Ana siteyi kurduk kategorileri açtık. Normal düzende sosyal medya vs çalışmaya başladık. 10 tane .com açalım her kategoriye özel bu paravanlara spam basalım hacklinkleri dayadık. Tüm domainler farklı kategorilerimize ait. 301 çekiyoruz her domaini uygun kategoriye. Google referans domain olarak 5 gösterir. Siz ilk sıralara çıkarsınız, paravanlardaki linklerin silinme ihtimaline karşı yeni paravanlar açıp yan sitelerde spam yapmaya devam edersiniz. Bu sadece 301 değil, tanıtım ve footer gibi işlemleride kapsar. Bu yüzden spamlar ana siteye uygulanmaz. Yan sitelere uygulanır. Google bir problem sezerse = Yoo bizim değil ki saldırı yapmışlar dercesine domain disavow edilir backlinkler değil.

Bahsettiğiniz teknik ile ancak bir kaç ay ömürlük spam yapılır; bunun da altını zaten çizdim. ilk yorumumda belirtiğim üzere o yöntem orta ve uzun vadeli projelerde çalışmaz; bir tane örnek gösterebilirseniz fikrim değişecektir. Her gün farklı projeler için onlarca rakip analizi yapıyoruz. -Spam sektörler hariç- Bahsettiğiniz paravan ağı ya da referrrer 301 kombosu ile tepeye bir kaç aydan fazla tutunmuş tek bir düzgün stabil proje görmedim. Çok güçlü altyapınız var ise, 2 ayda bir domain değiştirdiğiniz 1llegal siteleriniz için o taktiği uygulayabilirsiniz