Yaşadığım en iyi deneyimlerden birini sizlerle paylaşmak istedim.
Son zamanlarda seo, tanıtım yazısı, backlink gibi ihtiyaçlarımdan dolayı birçok firmayla ve birçok insanla iletişim halinde oldum ve çalıştığımın hemen hemen hepsiyle bir daha çalışmayı düşünmedim fakat ilk defa bu durumu tersine çeviren bir firmayla tanıştım. Dolayısıyla 20 küsür yıllık iş hayatımda yaşadığım en iyi müşteri deneyimini sizlere kısaca aktarmak istedim.
Firma olarak anladığım kadarıyla hem kurucusu hem de çalışanları nezdinde muhteşem bir çözüm odaklı yaklaşım ve değer verdikleri şeyin satıştan ziyade muhatap müşterinin faydalı çözümü bulabilmesi. Çünkü isteselerdi bana satın aldığım hizmetin çok daha fazlasını satma imkanları olabilirdi ama müşteri memnuniyeti ve sağlayacağı faydayı hem de ilkesel yaklaşımları sebebiyle en doğru hizmeti alabilmem için son derece sabırlı, çözüm odaklı ve etik yaklaşımlarla muhteşem bir kurumsal yaklaşım sergilediler. Bu konuda kendilerine teşekkür ettiğim gibi, bu denli dinamik, proaktif ve akılcı yönlendirmeleri hem de önceliğin satıştan ziyade müşteri olduğunu bana uzun zaman sonra hissettirdikleri için tebrik ediyorum.
Ve en büyük teşekkürümde Mukas Medya Onur Bey'e. Özellikle Mukas Medya ile tanıştığımdan beri her bir sorumla ve sorunumla inanılmaz düzeyde özen gösteren, konuya ve sürece tam özenli, enerjisi, yaklaşımı, nezaketi her türlü sürece dahil ve süreç harici konularda anlayışlı olmasıyla benim tüm saygımı kazandı. Ayrıca işine son derece vakıf farklılık kazanan detaylara karşı analitik ve proaktif yaklaşan yapısı ile uzun zaman sonra saygı ve güvenimi fazlasıyla kazandı. Belkide bu kadar yıllık tecrübem sürecinde önceliği bu kadar; müşteri ve daha önemlisi insan olan birini tanımadım desem yeridir. Mukas Medya bu doğrultuda Onur Bey gibi bir uzmana sahip olduğu için çok şanslı. : ) Ben şahsen bundan sonra hizmet alabileceğim her hizmet konusunda Onur Bey ve dahil olduğu Mukas Medya ile çalışmaya karar verdim.
Uzun lafın kısası, az bulunan samimiyet ve kurumsallık anlayışını bir arada ince çizgide yürütebilme yeteneği kolay yakalanmaz. Eleştirinin hoyratça savrulduğu ve kaçınmadan yerdiğimiz insanlar ve hizmet verenler kadar iyi hizmet ve kaliteli insanlarında hak ettikleri övgüyü alması gerekir.