İşte işin asıl sorun çıkartan tarafı da bu. O robotu siz nasıl çizeceğini nasıl tasarlaması gerektiğini söyler iseniz tüm çizdireceğiniz robotlar birbirinin aynısı gibi olur. Bu da google tarafında sıkintı çıkartıyor.
Ama direkt olaraktan uzun boylu bir robot çiz der iseniz yapay zeka o an nasıl bir robot ister ise onu çizer bu da içeriklerin birbirinden farklı olmasını sağlar
Evet, promptlar ile ilgilenen birsürü kişi var. Ama makale yazdırma konusunda bunu yaparsanız google bir süre sonra size full yapayzeka diyip trafik vermez
google için içerik yz olsun olmasın önemli değil, anahtar kelimelerin ve içeriğin kalitesine bakıyor, doğru promptlarla doğru içeriği oluşturduğunuzda yz olsun olmasın farkını görürsünüz hocam
bu güzel bir şey mi tabii ki değil. hatta bu sorun doğrudan beni etkiliyor çünkü işim gereği makaleler üretiyorum, yapay zeka ile yazılan
içerikler benim makalemden daha da kaliteli olduğu için (çünkü o her konuda bilgili, bir konudaki her şeyi biliyor, ben onun yanında hiçbir şeyim)
benim önüme geçebiliyor maalesef.
makale yazdırma konusunda bunu aktif kullanan bir çok site var. başarıları da ortada.