fergussutter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba dostlarım. Yeni bir kanala başladım. Bir dizinin fan kanalı. Şu an iyi gidiyor. Yalnız sormak istediğim bir iki konu var, bilgisi olan dostlarım yardımcı olabilirlerse çok mutlu olurum.

1- Videolarımdan yalnızca bir tanesinde anlatımın arkasında bir şarkı kullandım. Paylaşırken ve sonrasında herhangi bir problem olmadı. Bu ilerde problem yaratır mı?
2- Videolarım genellikle 1-3 dakika yatay videolar. Bunun bir dezavantajı olacak mı bana?
3- Bugün son paylaştığım yatay videoyu dikey hale getirip shorts olarak paylaştım. İçerik aynı içerik, uzunluk aynı. Bu bir sorun yaratır mı bana yine ilerisi için?
4- Diziden video kesitleri kullanmıyorum. Sadece fotoğraf kullanıyorum arkaplanda. Yine fotoğrafların üzerinde bir yapay zeka karakteri içeriği anlatıyor. İçeriği yapay zeka karakteri anlattığı için video kesitleri kullansam sorun yaşar mıyım?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim dostlarım.
Şu an sorun olmasa bile belli bir hacime ulaşınca bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz. Bir dönem ben de aynı senin gibi yapıyordum her attığim video tutuyordu. Hiç telif ihtar atmıyorlardı. Daha sonra telif atmaya başladılar derken bir süre sonra yapımcı avukatından bir mail aldım ya videoları silin ya da dava açacağiz diyordu. Hatta kanalı bile bize verin diyordu kanalı vermedim tabi ama videoların hepsini kaldırdım. Videoyu, fotoyu bırak adam dizi adına telif atmıştı dahasını sen düşün.