sabosoftware adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uygulamalarda problem çıkmasa sabit olsa her şey tak tak ilerlese hiç bir problem yok hocam yok applesi ayrı bir dert googlesi ayrı bir dert tam birini düzelttim diyorsun başkası çıkıyor düzelttim diye yolluyorsun sonra başka bir sorun çıkıyor ve sürekli zaman uzuyor problem düzeltmek vs değil yapılır her şey elbette ama sürekli bir sorun bir eksik çıkması dert oluyor app i yolluyoruz sürekli yeni bir güncelleme yapmak gerekiyor yapalım da sorun yine çıkıyor bunaldım yani bundan zaten kazandırdığı 3 5 kuruş bir şey tatmin de olmuyorum.
Aynı şeyleri yaşıyoruz diyebilirim ya bu deveyi gudecegiz ya bu diyardan gideceğiz. Sabret bu işe bel bağlama hedefleri yüksek tutup hırs yapma hırs yaptıkça biseyler uzaklaşıyor.

" Derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş "

Şuan bakıyorumda çok şükür sağlığım yerinde ama dünya kadar derdim var ne çok daldık dünya malına insanız nefsimiz var iyi araba iyi ev iyi iş iyi hayat istiyoruz ama bu dünyada belki nasip olmayacak...

Burası Dünya / Ne Çok Kıymetlendirdik / Oysa Bir Tarla İdi / Ekip Biçip Gidecektik