hocam,
tam anlayamadım sorunuzu, hangi altyapıyı kullanıyorsunuz öncelikle? enetgerasyon mu yapıyorsunuz yoksa woocommeerce, opencart gibi bireysel sitenize xml ile ürün mü çekmeye çalışıyorsunuz?
her bayinin xml yapısı farklıdır, xml içerisindeki < ile başlayıp > ile biten taglardan map eşleştirmesi yapmanız lazım, burada eğer kategorileri eşleştirir iseniz sisteminize göre o kategori otomatik çekilir veya var olan bir kategori ile de eşleştirebilirsiniz, eşleşme yapmaz iseniz sisteminize göre ya boş gelir ya da genel, uncategorized gibi yine bir kategoriye atar (mesela wc de uncategorized diye geçer)
Profesyonel yardıma ihtiyacınız olursa DM iletebilirsiniz.
Ben oepncart dan PHP özel yazılıma geçtim. Daha önce hiç böyle ürün çekmedim xml ile. Bayiliğim onaylanırsa çekeceğim kendi siteme. Ama işin icinde trendyolda olacak. Gerçi Trendyol entegrasyonu var kendi sitemde. Trendyol çok önemli değil. Kendi sitemde doğru güncellenme yeterli. Bir de anlamadığım linkle çekildikten sonra taslakta mi kalıyor yani biz kendimiz manuel düzenleyip mi yayinlacagiz galiba bu soruları bayiye sormam gerekiyor.