Domuz gribi ortalama 4 haftada vücütta kaldığını doktor söyledi ilaçlarında fayda etmediğini beyan etti 4 kişilik aile sürünüyoruz.
Omuzlarımdan ağırlık çöktü, o günden sonra şuan 5gün geçti kuru öksürük ve balgam atma hala devam ediyor ilk 2 gün yataktan çıkamadım
Coluk cocuk hep perisan. Gecmiyor bi turlu. Daha yeni parol attim bi tane atesim dussun diye
3 4 haftadır gribim evin içinde dolanıyor resmen
Daha yeni iyileştim, grip olmayan ben yerimden kalkamadım. Domuz gribi olmuşum, gittim test yaptı serum taktı birde antiviral ilaç verdi birkaç güne toparladım hocam. Çok pis bir şey, ama ben kelle paça, soğan sarımsak, turşu vb. yiyerek kısa sürede atlattım. Ama gerçekten çok kötü bir şey bacakların kolların eklemlerin tutmuyor sanki.
Maalesef, çok kötü bir salgın mevcut. Kısa vadede antibiyotik tedavisiyle iyileşme görülmezse, toraks BT çektirmenizi tavsiye ederim. Salgın, çok kısa sürede ciğerlere inerek zatürreye dönüşebiliyor. Herkese geçmiş olsun.
influenza A çıktık yani domuz gribi serum ağrı kesici ateş düşürücü hiç bişey ateşi düşürmüyo 3 gün yüksek ateş çektim 41 dereceye kadar çıktı ateşim şimdi eklem ağrıları devam ediyo 1 haftaya toparlarmışız öyle dedi hekim
Bende de aynı korona belirtisi birebir
Kas ağrısı, tat koku alamama grip ve boğaz ağrısı
Etrafımdaki herkeste var, herkes covid yine. Bu ara iletişimi biraz azaltmak, toplu alanlardan uzak durmak, temizliğe dikkat etmek lazım.
İlk önce halsizlik baş ağrısı vs ardından gelen şiddetli kuru öksürük son günlerde ise bolca balgam atma isteği. Geçmiş olsun hocam. Bu senenin popüler salgını bu maalesef. Yapabiliyorsanız kuru öksürük için elma kabuğunu soyarak kaynamış suya atıp 5 dk boyunca kaynatıp biraz soğutup içine 1-2 tatlı kaşığı bal atıp için. Kuru öksürük için yardımcı oluyor. Onun dışında ilaç vb. hiç birşey yardım etmiyor.
Geçmiş olsun herkese. Anlaşılan genel bir salgın var. Acısını çekecez mecbur.