Benim de depremden sonra başladı.
Kalbim çok hızlı değildi ama sert çarpıyordu tabii.. Heyecan hissi oluyordu, terliyordum, dünyadan kopuyordum. Her gün ölcem gibiydi.. Antidepresan almak istemedim ama sonra bir şekilde başladım. 6 ay kullandım iyileştim bıraktım. (doktora sormadan) Erken bıraktığım için tekrardan başladı, ben de ilaca yeniden başladım. Yani her şeyi doktorla beraber yapın. Ben hata yaptım siz yapmayın

Şuan iyiyim arada sırada sosyal ortamlarda dalıp gidiyorum. Ama tekrardan tamamen geçirip bırakacağım.
İlaçtan korkmamak lazım, antidepresanlar deneysel ilaçlar olsa bile gerçekten etkileri var.
6 Şubat depremlerinin aslında gizli ve fazla bilinmeyen gerçeklerinden birisi de psikolojik etkenler. Her ne kadar bu konu üzerinde fazla durulmamış da olsa inanın binlerce insan psikolojik olarak çok dert çekti ve çekmeye devam ediyor. Ben ilacı bırakma cesaretini henüz yakalayamadım. İlerleyen dönemlerde deneyeceğim ama kendimi hazır hissetmeden asla. Çok geçmiş olsun diliyor ve ilaçtan korkmamak gerektiğine kesinlikle katılıyorum. Deneysel, psikolojik veya her ney ise benim tedavime katkı sağlıyor ise kullanmaktan çekinmem.