Vulcanist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1-Önce yapılmış örnekleri klonlayarak başlayabilir. Bunun için Figma programını mutlaka öğrenmeye başlasın. Adobe XD ' de olabilir ancak Figma'nın çok daha ileri olduğunu bilmekte yarar vardır.

2-Bir zaman sonra re-design yapsın. Yani var olan tasarımı ( örneğin r10 ) yenilikçi bir bakış açısıyla tasarlasın. Bu ona çok şey katacaktır.

3-Mümkün olduğu kadar ( özellikle yabancı kaynaktan ) başarılı tasarımcıların videolarına abone olsun ve makale ve dergi tüketsin. Bol bol araştırma yapsın. Bilgi güçtür.

4-Trendleri takip etmeli. Son çıkan haberlere ve arayüz gündemine hakim olmasını sağlayabilirsiniz.

5-Yine bir süre sonra kendisine günlük tasarım görevleri verebilir. Daily UI / UX akımının bir parçası olabilir. Günlük basit çizimlerden profesyonel projelere doğru adım adım ilerleyebilir.

6- Hayal gücünü sınırları olmayacak şekilde eğitmeyi başarabilirse harikalar yaratabilir. Bu yüzden three.js kütüphanesi ya da codepen.io gibi yerlerden ilham alabilir. Yapılmış harika eserleri görmeli. Görmeli ki daha iyisini yapabilirim ve dijital dünyada yapabileceklerimizin aslında bir sınırı yok fikri zihnine iyice otursn.

7- ( opsiyonel ) Udemy üzerindeki 4.6 puanlamaya sahip kullanıcı arayüzü kursuma ücretsiz katılsın. Yeni başlayanlar tarafından harika bir rehber olduğu söyleniyor.

Ücretsiz kurs linkim : https://www.udemy.com/course/tasarmc...istirme-kursu/

Dipnot: Fontlar üzerinde mümkün olduğu kadar kendini geliştirsin. Geliştirmeli, bakın bu yaptığı çizimlerden çok daha önemli. Bana güvenin. Fonntlaarr çok önemli.. Elbette diğerleri de önemli ama siz beni anladınız işte. Her neyse.

Küçük kardeşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama gerçekten küçükse gelecekte asla kaybolmayacak türde bir alan ve şimdiden başlarsa ilerde mutlaka iyi bir şirkette başarılı bir tasarımcı olabilir. Başarılar
Teşekkür ederim kursunuza kaydoldum