Revozny adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
İddaa tahmin sitesi açmak istiyorum. Sadece tahminler olacak ve yaptığım analizleri yayınlayacağım. Tahminlerden sonra oranı düşen maçlar vb. gibi klasik sekmeler eklemeyi düşünüyorum.
Bu alanda tecrübesi olan veya olmayan tüm arkadaşların önerisi bekliyorum.
Öncelikle önereceğiniz tema veya script varsa çok sevinirim.
2017 yılında İnstagrama oran değişimini ilk getiren kişilerden biriyim. O zamanlar aylık 350-400 civarı üyemiz vardı. Asgari ücretin 8-9 katını kazanıyordum sadece oran değişimi ile. (oran.degisimi idi kullanıcı adımız)
Her yerde de bunun bir garanti olmadığını, yalnızca oranı değişen maçları paylaştığımızı söylüyordum.
Velhasıl kelam 1.5 yıllık sürenin ardından 3 arkadaş bizim oran değişimi olarak paylaştığımız şeylere yüklü iddaa oynuyorlar ve kaybediyorlar.
Sonrasında tabii ki o kaybetmenin acısıyla hakkımızda şikayette bulunuyorlar. Bunun sonucunda da bizim yaptığımız işin illegal olduğunu ve belirli bir para cezası ödememiz sonucu çıkıyor. (Allahtan çok fazla değildi). Ayrıca ise bize son ay parasını veren herkesin de parasını da iade ettirdiler. Tabii sayfamızı da mecburen kapatıyoruz, o zamanlar polis abiler güzel de bi korkutmuştu bizi tekrar da açamamıştık.
Demek istediğim bu işler yasal değil, ne kadar iddaa oynatmasanız da, insanları uyarsanız da insanların sizi şikayet etmesi durumunda sizin başınız belaya girecek.