Browland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim, biraz düşününce bilgisayar neden toplayayım diyorum hocam ya, google colab işimi görür, ücretli alsam 3-4 yıllık pc parasından ucuz, modeller eskieyecek sistemler gelişecek pc çöp olacak. Bence bulut sunucu daha iyi.

Şuan öğrenmeye çalıştığım şeyi göstereyim.

ürettiğim.

ekran görüntüsü

Şimdi daha iyi sonuçlar oluşturmak için yt de yabancı içerikler takip ediyorum. tr içerik 1 tane bile yok neredeyse...
https://huggingface.co/spaces/ByteDa...UX-8Steps-LoRA kullanarak ürettiğim görsel:
(detailed photograph of real scientist:1.4), Forest, highly detailed face, 45 yearsold man, natural skin pores and texture, salt and pepper short beard, naturalwrinkles, genuine human expression, high end facial features, ultra realistic eyes,light brown hair with grey sides, wearing rectangular black glasses, white lab coatwith navy blue tie, crisp white shirt, RAW photo, high end Hasselblad camera,studio photography, perfect face lighting, hyperrealistic portrait, photorealisticdetails, professional headshot

Türkçe eğitim gibi değil ama daha gelişmiş modellerden vs haberdar olmak için Çiçek Çizmeci'nin kanalını takip edebilirsiniz.