bbedir34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seo işinde yeni değilim. Ama yazılımı nasıl yapacağımız konusunda bir fikrim yok. iyi bir full stack developer ortağım var. Yazılım, analiz, tasarım gibi konularda sorunumuz yok. Sorunumuz, bu bot işinde nasıl ilerleyeceğiz bilmiyorum. Neyse ona da bakıcaz. Bu arada Gsa ser dediğiniz uygulamaya baktım. yani siteye. milattan kalma uygulama . yıllar önce yapmıstım. girince gördüm. biz web tabanlı modüler yapıda bir panel yapıcaz. bot da bizim belirlediğimiz sitelere girip yazı yazacak hepsi bu. Yani elle yaptığımız işin otomatik oalrak yapılmasını sağlıcaz. bu arada yazılımda, haber siteleri, rehber siteleri, forumlar, yorum yazabileceğimiz bloglar, olacak. Bunun dışında yelp, medium, reddit, pinterest, tumblr, face, insta, linkedin, vsvsvs bu tarz sosyal sitelere de manuel işlem yapılacak. Ayrıca birde ücretli tanıtım verilebilecek footer link siteler, haber sitelerinin, forumların vs olduğu siteler de olacak. Bunlarda bilgi amaçlı olacak. kısacası bize lazım olan sey yazılımı nasıl yapacağımızı öprenmek gerisi kolay. neyse tekrar tskler.
Sosyal mecralarda manual işlem yapacaksa fingerprint ve proxy masraflı olabilir. Site milattan kalma katılıyorum ancak uygulamanın kendisi çok iyi bir araç. Ömürlük lisansı var bilmem kaç dolardı hatırlamıyorum.