gezgin1453 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence sade ve şık olmuş tebrikler.
Çok teşekkür ederim.
kusadasimedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok başarılı görünüyor alt sayfalarıda tamamladığında çok daha güzel olacaktır. Emeğine sağlık.
Çok teşekkür ederim hocam %5 lik kısım orası kaldı Footer.
Clipton adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sade ve şık duruyor göz yormayan bir yapısı var elinize sağlık
Çok teşekkür ederim hocam.
Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel olmuş hocam logosunu beğenmedim ama bu da benden olsun belki kullanırsın
Ahaha eline sağlık hocam teşekkür ederim. Adamın dibi Logo'yu değiştireceğim daha hoş bir şey yapacağım. İdaretenlik yapmıştım.
AdsenseAccount adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşların dedıgı gıbı sade şık göz yormuyor bence alt sayfalarınızı tamamlayıp tamamen yayına alın fazla oynamayın derım
Çok teşekkür ederim aynen hocam bi footer kısmı kaldı orayı da en kısa sürede yapacağım inşallah. Çok sağ olun.
AOK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Footerdaki hakkımızda kvkk vs bilgileridne herhangi bir bağlantı yok text şeklinde olmuş. o sayfaları unutmayın hocam. geri kalan gayet güzel bence de
Aynen hocam bir tek orası kaldı orasını da en kısa sürede yapacağım. Teşekkür ederim.
FurkanUsta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok hoş duruyor hocam. Kullanıcı deneyimi yüksek, hızlı ve sade bir tasarım olmuş. Profesyonel olarak düşünün bu işi Yapılması gerekenler ise temel seo ayarları yapılıp seo uyumlu blog içerikleri girilmeli. Google search console ve analytics kaydını atlamayın. SEO eklentisi olarak yoast seo önerebilirim. Elinize sağlık.
Temel seo ayarlarını yaptıktan sonra dış seo olarak neler yapılabilir hocam? Yoast seoya bir türlü ısınamadım. AIO kullanıyorum. Avantajı nedir yoastın aio a göre?
FiKRAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elinize sağlık hocam, çok güzel olmuş. Babanız için yaptığınızdan dolayı gözüme daha da hoş geldi 👍
Çok teşekkür ederim üstadım. Hayırlı olsun olarak bir logo bekliyorum senden
caglaryildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel ve sade ellerinize sağlık. muhtemelen hemşeriyiz köroğlu (göksun)
Çok teşekkür ederim hocam evet ben de göksun kavşutluyum. Kavşutluyum deme yıkılırım bak
Ensalgl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun. Logo dışında herşey güzel ve oturaklı. Logoda değişikliğe giderseniz iyi olur.
Onu da @FiKRAL; hocam yaparsa değiştiririz değil mi hocam