Selamlar
Stockindir.com üyeliğile bilgi bazı deneyimlerim aşağıdadır.
İlk aboneliğimi ayın 20'sinde aldım (ilk açıldığında hediye olarak geldi. Bir süre sonra kendim aldım). Birkaç ay 20'sinden 20'sine sorunsuz kullandım.
Son iki aydır sanal kart limitinden dolayı çekim yapılamadı ama sürekli günde 3-5 kez denedi.
Velhasılıkelam, 21'inde dondurduğu hesabım için sonraki ayın 3'ünde ödeme aldı. Aboneliği 3'ünde başlatmadı, yine 20'sinde başlamış gibi yaptı ve bana 17 günlük kullanım hakkı verdi, ödemeyi 30 günlük aldığı halde.
Son 2 ayda da bu durum böyle. Aboneliği 20 Kasım'da durdurmuş, 6 Aralık'ta 30 günlük ödeme almış ama 14 gün kullanım vermiş. 21 Aralık'ta hizmeti durdurmuş, 3 Ocak'ta ödeme almış, 21 Ocak'ta hizmeti durdurdu. Yine 17 gün kullanım vermiş. Ayda yılda bir girdiğim bir sistemdi iptal ettim kullanmak isteyenler bunu göz önüne alarak kullansın.
Kendi irademle para verip kullanmamam farklı bir şey, ama ödediğim hakların kullanıp kullanmamama bakılmaksızın verilmemesi gasptır.
@EzVenture; Sistemi satmış. Kim nasıl yönetiyor bilmiyorum. Yazılımsal bir hata olduğunu düşünüyorum düzeltilir umarım.
Şikayetçi değilim 140 lira sorun değil.