dudbox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladım hocam siz Sef url yapacaksınız tıklanıldığında direk browser da seçilen otelin adını url olarak alacaksınız ve google'a indexleteceksiniz. Gayet güzel bana özelden bir fiyat verin hocam isterseniz.

Not: Ücret konusunda anlaşılamamıştır, Saatlik 30 dolar günlük 8 saat baz alınarak ortalama 3 gün bitirme süresi ortalama fiyat: 22.426,49 Türk Lirası fazla gelmiştir.

<?php
$apiKey = 'YOUR_API_KEY';

// Şehir parametresini al (sef url'den geliyor)
$city = isset($_GET['city']) ? htmlspecialchars($_GET['city']) : '';

// Google Places API ile otel verisini al
$url = "https://maps.googleapis.com/maps/api/place/textsearch/json?query=hotels+in+{$city}&key={$apiKey}";
$response = file_get_contents($url);
$hotels = json_decode($response, true);

if (empty($hotels['results'])) {
    echo "<h1>'{$city}' şehrinde otel bulunamadı.</h1>";
} else {
    echo "<h1>{$city} Otelleri</h1>";
    echo "<ul>";
    foreach ($hotels['results'] as $hotel) {
        $hotelId = $hotel['place_id'];
        $hotelName = htmlspecialchars($hotel['name']);
        $sefHotelName = strtolower(str_replace(' ', '-', $hotelName)); // SEF URL için isim düzenleme
        echo "<li><a href='/otel/{$city}/{$sefHotelName}-{$hotelId}/'>{$hotelName}</a></li>";
    }
    echo "</ul>";
}
?>
<?php
$apiKey = 'YOUR_API_KEY';

// SEF URL'den gelen parametreleri al
$city = isset($_GET['city']) ? htmlspecialchars($_GET['city']) : '';
$hotelId = isset($_GET['hotel_id']) ? htmlspecialchars($_GET['hotel_id']) : '';

// Google Places API ile otel detaylarını al
$url = "https://maps.googleapis.com/maps/api/place/details/json?place_id={$hotelId}&fields=name,reviews,rating&key={$apiKey}";
$response = file_get_contents($url);
$hotelDetails = json_decode($response, true);

if (!empty($hotelDetails['result'])) {
    echo "<h1>" . htmlspecialchars($hotelDetails['result']['name']) . "</h1>";
    echo "<p>Puan: " . $hotelDetails['result']['rating'] . "/5</p>";

echo "<h2>Yorumlar:</h2><ul>";
    foreach ($hotelDetails['result']['reviews'] as $review) {
        echo "<li><strong>Puan: " . $review['rating'] . "/5</strong><br>" . htmlspecialchars($review['text']) . "</li>";
    }
    echo "</ul>";
} else {
    echo "<p>Otel bilgisi bulunamadı.</p>";
}
?>
Bu kodlar üzerinde de düzenleme sağlanabilir ve gerçekçi fiyat verecek arkadaşlar yazabilirler.

Edit: Arayışımız Devam ediyor...
Gel sana bi kıyak geçeyim dostum. Gidip gpt ye kod yazdırmışsında o kadarcık kodda 4 tane güvenlik açığı gördüm ben. 1 tanesi XSS diğerlerinide kodu yazan kıdemli tecrübeli arkadaşlarım mutlaka bulacaklardır.
Bu işlerden biraz anlayan birisine XSS dersen terlemeye başlar. Öyle illet bi açıktır.

Kodu kimin yazdığı neden önemli. aynı işi neden farklı insnalar farklı fiyatlara yaptığını görebilmen için konuya uygun daha iyi bir örnek düşünemezdim. Teşekkürler bu paylaşımın için.