dudbox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Başlıkta belirttiğim üzere bu bir startup Beta bile olmayacak. basit dememin sebebi çok komplike birşey değil. Admin paneli kısmında sadece sponsor oteller dedim iyi okuduysanız.

Ayrıca basit dediğim...Sizce bunlar olmadığı için basit demiş olabilir miyim?

Veritabanı bağlantısı olarak sadece "Sponsor Oteller" eklenebilir. O da olmasa zaten HTML 'in içine JS gömülecek sadece
Hocam envatodan tema seçersin benim premium'um var indirir özelleştirir kullanırız. Bu kısım sana uyguna gelir. Panel ksmıda dert değil kolayca çıkar. Güvenli olmas ve api bilgilerinin başkaları tarafından kullanılmaması için search işlemlerinin tamamı backend de yapılmalı buda sorun değil. Buraya kadarki kısım 1 günlük bilemedin 1.5 günlük iş. Seo uyumlu url yönetimi gibi konulara hiç girmemişsin ama yaptırmak istiyorsan buda yaklaşık 1 günlük iş.
Geliştirilebilir kod dediğin zaman mimari yapılar ve design pattern ler işin içerisine girer daha önce bu kavramları durdun mu bilmiyorum. Bu yapının kurulması başlı başına en az 1-2 günlük iş zaten.

Bu yapıyı kurmazsan ne olur. İleride eklenecek her özellik için ben yada başkası parça parça kendine göre kod yazar. 4-5 update den sonra kod makarnaya döner yeniden yazdırmak zorunda kalırsın.
Sen bunlara göre seçimini yap istediğin gibi kodlarım ben projeni.