Bir bardak soğuk su. Aynı olay benim başıma geldi, jant lastik takımı için sahibinden den ürünün yarı fiyatına bulmuştum kişi ödeme yapıldıktan sonra kargoya verip video atarım demişti ödemeyi yaptım kargoda video attı hatta kargo makbuzunu bile attı (hepsi sahtetmiş) 4 gün oldu kargo gelmedi kargocuyu aradım öyle bi kargo yok dedi, ondan sonra makbuzda yazan şubeyi buldum aradım bizim şubenin adını kullanıp insanları dolandırıyorlar geçmiş olsun dedi. Videoyu incelediğimde video önceden çekilmiş kargo kapısında ses sonradan eklenmiş farkettim. Karakola gittim polis bunların çete olduğunu ve iban sahiplerinin suriyeli olduğunu belirtti yani bulunmaları 10 yılı bulur belkide dedi üzerine soğuk su içtim geçmiş olsun.
HasretDevrim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aradan 3 4 gün geçti başka biri gibi beni yokladı. TC kimlik ayarlamis, kargoya verdiğine dair makbuz attı, ürünün videosunu attı. Parayı gönderdim birkaç harf yüzünden havuzda kaldı para size döner diye zaman kazandi. Nasıl oldu kendime inanamıyorum ama boşluğuma geldi. IBAN isim soy isim var umarım. Bir şey çıkar. Sonuçta o para bir şekilde çekilecek kayıtlar vs var bulunursa ne olacak peki ?