Selamlar, Biraz uzun olacak yaşadığım durumları kısa kısa anlatacağım.

Bir Youtube kanalım var ve bu kanala yapay zekayı dahil etmeden özgün bir şekilde videolar yüklemeye başladım. Videolarım önerilere ve keşfete düşmeye başlamıştı fakat şuursuz bir şekilde kanal içeriğinden bağımsız bir şekilde Shorts basmıştım. Daha sonra kanal keşfetten düşmeye önerilerden inmeye başladı. 4000 saate tamamlayamadan bu serüven yarıda kesilmişti. Daha sonra piyasa'da araştırma yaptım. Bir tartışma konusunda @LiderBayi; ile tartışmaya giren birisini gördüm ve @LiderBayi;'nin 4000 saat hizmetini inceledim. Çok endişe ile yaklaştım ulan nasıl olacak dışarıdan müdahalede bulunuyoruz. Acaba para kazanma açılır mı, gereksiz etkinlikten kanal patlar mı derken alayım en azından yaptım gördüm derim dedim Hizmeti aldım.

Kendisi hizmet öncesi ve sonrası çok yardımcı oldu. Sorduğum sorulardan bazıları hizmet ile alakasız olmasına rağmen yardımcı oldu. Asla diyaloğu kesip oldu bittiye getirmedi. Düşüş yaşamadım hatta parça parça sipariş verdim 1K saat aldım 1100-1200 saatlerde izlenme geldi. Kendisine çok teşekkür ederim. Para kazanmayı kısa yoldan açmama yardımcı oldu.

Hizmet konusu; https://www.r10.net/youtube-alisveri...-128081-a.html