ranuna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam elinize sağlık güzel görünüyor. Devamlı geliştirmeniz de çok iyi. sanırım koin bazında işlem yapıyor. aslında bunu bi tarama olarak da ele alsanız sanki daha kullanışlı olur. Çünkü her koine tek tek girip incelemek biraz zahmetli olabilir. Ayrıca tek başına hacim bilgisi yön çizmede yetersiz kalabilir buna en azından crossları da ilave etseniz daha verimli bir çalışma olabilir.

Mesela;
- 20-30 coin sisteme işlenip, onları günlük veya 1/2/4 saatlik periyotlarda tarama yaptırılabilir. En azından bir alert mekanızması olur.
- koinlerde ema kesişimlerini rapor edebilir.
- Stokastik RSI değişimini (özellikle 80 üzerine çıktığı anları)
- Hacimden yola çıkmışsınız mesela, son hacimin önceki dört/beş muma göre yüzdesel değişimleri.
- Hatta şu bile başlı başına çok kullanışlı bir tarama olabilir. BTCUSDT günü negatif kapatmıştır mesela, ama bazı koinler +2 üzerinde kapatmıştır. veya tam tersi BTC pozitifken bazıları negatiftir. bunları tek ekranda görmek gibi
merhabalar bu dediğiniz programların hepsini yaptım hocam whatsappdan yazarsanız detaylı bilgi vereyim