Multi üyeliğim bulunmamaktadır. Ben CortexAI.io'nun geliştiricisiyim ve tüm paylaşımlarımı kendi hesabımdan, şeffaf bir şekilde yapıyorum. Profilimden doğruluğunu kanıtlayabilirsiniz.
Merhaba hocam burda tanıştığımıza memnun oldum. Cortex üyeliğim bulunmakta. Ve bi aralar gerçekten sık kullandım sisteminizi. Halende ara ara girer bi yoklarım.
Ancak kullanıcılarınızla atışmak doğru olan şeyleri yanlış gibi bahsetmek size uymuyor.Yapay zekayı siz yazmıyorsunuz API sistemini kullanıyorsunuz.Ancak sitede ve discord kanallarınızda sanki kendiniz yazıyormuş gibi konuşuyorsunuz.
@tiqxe; merhabalar hocam,
@tiqxe; hocamın dediğine katılıyorum bu arada ancak bir nebze katılıyorum. Claude pro kullandımı bilmiyorum ama limitleri gerçekten çok sınırlandırıcı. Doğru cevap verse bile 40 yada 50 mesajda limite ulaşıp chati kitliyor. Ancak cortexde böyle bir durum yok. Yada ben hiç karşılaşmadım.
@Pudochu; discord kanallarında 200k 300k 1m 2m tokenli ailer paylaşıyordunuz. Kurumsalın bile üst seviyesindeyiz bilmem şu kadar para harcadık diye söylüyordunuz. Sonra o modeller kalktı gitti o1 modeli de kalktı gitti. Şuanda sisteminizde games designer api gibi şeyler sunuyorsunuz. Zaten API ile hizmet sağlıyorsunuz bide API veriyorsunuz. Sisteminizde tek adam akıllı ücretli olan şey claude. Başka bir şey yok. 4o ya ücretli diyorsanız claudenin 4o dan ne kadar iyi olduğunu biliyorsunuz sanırım. Her yeni bi özellik getirmeye çalıştığınızda sanki kendiniz yapıyormuşsunuz gibi pazarlamayı bırakın. games dediğiniz hizmet xbox betası. ailer zaten api. designer kullanmadığımdan ne olduğunu bilmiyorum oda apidir eminim.
Kendi kendinize yaptığınız hiç bir şey yok. Ancak egonuz çok tavanda. Egolu olmak iyidir ancak altını doldurabileceğiniz sürece.
Sitenizi kullanma sebebim tamamen claudenin limitsiz olarak erişmemden kaynaklanıyor. Cevaplara gelirsek
@tiqxe; arkadaşımızdoğru söylüyor. Normal claude api hizmeti veriyor olabilir ancak kendisinden daha iyi cevapları apiye vermesini bekleyemeyiz değil mi?
Kendi sisteminde daha kararlı ve doğru cevaplar veriyor. Ancak cortexde de güzel çalıştığını söyleyebilirim belki 1-2 mesaj fazla yazarak tam anlamasını sağlayabiliyoruz. limit sorunu olmadığı için de bir sıkıntı olmuyor taa ki sohbetin patlamasına kadar. Uzun bir sohbet yapıp yapay zekayı geliştiriyorsanız o sohbette bir şeye geldiğinizde o sohbet tamamen patlıyor ve hayırlı olsun bir daha ulaşamıyorsunuz.
@Pudochu;yaptığınız sistem güzel ve geliştirilmesini dört gözle bekliyorum

.