Mendive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilgili kişi benim kessinlikel sorgu paneli kullanmadim ve sen kendin hizmet verip insanlara ödemesini atmiyorsun. 4125 ₺ aldiğim hizmeti yerine bile getirmedin. Kimseyi gaza getirdiğim yok. Istediğin kadar mahkeme açabilirsin
Mendive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstelik senin müşterilerini nasıl göreceğim ? İlgili şahıs hizmet aldıktan sonra yapıyorum diyor ama sunucumun şifresini değiştirmeme rağmen kendisi hizmet verdiğini söylüyordu
Gundilendiniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İki konuyu da okudum maalesef karar verildiği gibi haksız olan sizsiniz. Başlangıçta iade yapılacağını belirtmişsiniz. İade için gerekli şartları belirtmemişsiniz bu da sizi haksız konumuna düşürür. Biraz amatör bir işletmesiniz sanırım firmanız var mı bilmiyorum ancak en basidinden chatGPT ye bile basit bir şeyler hazırlatabilirsiniz.

Sorgu paneli kullandığını iddia etmek de aslında suçtur. Varsa kanıtınız en yakın savcılığa gider suç duyurusunda bulunursunuz. Aksi takdirde bu olay da *********** demekle aynı şeydir.
YSTech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda hizmet aldıktan sonra teslimi beklemeden sorgu paneliyle aile bulmakla tehdit eden çalıştığım herkese yazıp yalan yanlış bilgi veren, şikayet konusu açınca haksız bulunan buna rağmen sırf parasını geri almak için şifreleri vermeyen biri çalıştığım herkese yazıyor müşterilerimi gaza getirip işlerimi iptal ettiriyor sabahtan beri insanlar peş peşe aşağıdaki gibi yazıyor. Rapor ediyorum önlem alınmıyor bu kişiye en hızlı ne yapabilirim? Tazminat hakkım var mı? Şahıs firmasıyız.

Çok zıplıyorsun SAMET DOĞAN çok Bak zamanında seninle konuştuk, ya insanlara adam gibi hizmet ver ya da hizmeti vermiyorsan iadelerini yap, burada insanlara iftira atacağına parasını aldığın insanların işini yap, yoksa whatsapp görüşmelerini eklerim buraya, kim olduğunu o zaman herkes görür, bu kişi insanların parasını alıp bekletiyor, sonra iade yapıyor, bunu artık alışkanlık haline getirmiş birisi, profiline de yazdım insanlar dikkat etsin diye ama ben firmayım, bakın faturada kesiyorum ayağıyla insanlara güven veriyor

Aslında kendisi multidir herkesin bilgisine.