sailormoon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuda bir bilgilendirme yapmamız gerekmiyor. Yapay zeka modelleri api üzerinden çalışıyor. Orjinal sistemdeki yanıtları almanız mümkün değil. Ve yeniden tekrar ettiğiniz konu canlı arama özelliği. Burada bir bilgi eksikliğiniz de var. Hiçbir api zaten canlı arama özelliği sunmuyor openai üzerinde. Bize neden sisteminizde canlı arama yapmıyor diye alt sürüm api muamelesi yapmanız zaten doğru değil.

Siz apiye hangi sürümsün sen diye sorarak bir kanıta varamazsınız. Tüm bunlar sistemin alt versiyon modeller kullandığını kanıtlamaz. Siz sistemde claude 3.5 sonnet ile Claude v2 sürümünü kıyaslamış olsanız bile farkı görürdünüz.
Kusura bakmayın ama sorarak değil test ederek bu kanılara vardım ben. Sistemde belirtmiş olduğunuz hiçbir yapay zeka servisinin gerçek sürümüyle uzaktan yakından alakası yok. Chatgpt4o sürümünüz kod yazamıyor bile. Gidin isterseniz birde gerçeğini deneyin. Ayrıca 3.5 sonnet bile normal sonnet'ten daha kötü. İlk önce bunlara bir bakın ondan sonra burada bir şeyleri bilmiş gibi konuşursunuz