clothyim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyat normal hocam abim 6 implanta 180 bin tl verdi. Fiyat normal ama ödeme olarak kolaylık sağlaması lazım doktorun mesela abim 80 bin peşin ödedi kalan 100 bini de 4 ay olacak şekilde taksite bağladı. İşe başlamadan önce doktorunuzla bu ödeme işini önceden konuşmanız iyi olurdu
Konuştuyduk, her işlem sonrasında ödersiniz demiştide, bunu tekrar konuşacağım

Exchange Global adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşlemler başlamadan önce doktorunla konuşup anlaşacağın konuları burada fikir alarak mı düzelteceksin
Aslında konuştuk hocamda zaten kart ile ödeme olunca fiyatın üstünde +30K bindi. Bilmiyorum nasıl yapacağız, diğer konulardada fikir almak adına açtım konuyu.

WebToPay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı dert bende de var hocam ama korkudan gidemiyorum Nasıl yapacam bilemedim.Öyle yada böyle gidecem ama etrafımdakiler çok ağrıdı vs diyorlar iyce korkuyorum
Kredi kartına falan taksit yaparlardı sanki hocam o şekilde konuşsaydınız.
Hocam bu işte doktor çok önemliymiş onu anladım ben. Evet ödeme tarafı zor bir konu, ama ben bunları devlet hastanesinde yaptırmaya kalksam beni perişan ederlerdi. Burda en ufak bir ağrıda bile anestezi vurmaktan çekinmiyorlar. İyi doktoru bulursanız ağrısız bu işlemleri halledersiniz gibi duruyor, devlet hastanesi v.b kesinlikle önermiyorum. Para yüzünü bu konudada maalesef gösterdi.