dll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok hocam eşimle ayrı değiliz. Tüm bu hengamelere rağmen birlikteyiz. Evliliğimizde standart şekilde, sorun yaşamıyoruz pek. Aslına bakarsan dediğin gibi her şey hırsla alakalı. Zengin olmak da bir hedef değil benim için. Maddi olarak da sıkıntıda değilim, eşim ve benim çalışmam yetiyor artıyor. Ama bir şeyleri başarmak mı dersin ya da hırs mı dersin bilemiyorum. Belki de o eski günlerde yaşadığımız mutluluğu bir nebze olsun bu şekilde heycan yaparak yaşamak istiyorum. Dopamin ihtiyacını böyle gidermeye çalıştım sanırım. Neyse artık bir yol haritası çizdim kendime, bu kadar macera çok bana. Şansım yok zaten, zorlamamam lazım. Sıradan insan gibi davranayım biraz (kendimi üstün görmüyorum yanlış anlaşılmasın, sadece devamlı bir girişim ya da bir şeyler yapma derdinde olduğumdam başım beladan eksilmiyor, o açıdan dedim )
her ne kadar realist bir kişi olsam da Şans gerçekten gerekiyor...
çünkü hayat bana şunu gerçekten gösterdi şansın yoksa yoktur ileride açılır diye bir şey yok zorlarsan battıkça batıyorsun..

olduğu ile yetineceğiz yapacak bir şey yok hayat işte devam ediyor elimizdekilerle mutlu olmaya bakalım