Haz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaşamanın tanımı herkes için farklı. O yüzden "genel" kelimesinin altını çizdim aslında. Kimisi temel ihtiyaçlarını karşıladığı zaman mutlu olabilir, kimisi başkalarının hayatına dokunup yüzlerindeki gülümsemeyi gördüğü zaman, kimisi için mutluluk bir süper yatın içinde rüzgarın tadını hissettiğinde gelir. Değişiyor.

Benim için yemek yemek, bir kız arkadaşının olması, reels kaydırmak, kalacak yerinin olması mutluluk kıstası değil.
Hayat bir döngüdür hocam. Doğumdan öncesi hakkında hiç bir fikrim yok, Ölüm den sonra dahi bir fikrim yok. Bunca belirsizlik içerisinde korkmak yerine döngü ve de rutinler ile kafayı dağlamak yerinde bir tespit olacaktır.

Siz aklıma getirdiniz hocam, o yüzden alıntı dahilinde devam ettim bu arada. Hiç yoktan yazasım geldi, hiç yazmamaktan iyidir dedim. Her zaman olduğu gibi. 😊

Yine kimsenin bilgisi olmamak ile birlikte insan olduğum için şükrediyorum, aksi bir durumu düşünmek asla istemiyorum. Dünya = Yaşamak = Öldürmek (Genel Anlam da) bu yüzden insan olmak candır.