kenankenan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paylaşım yapacak bir şey yok durumu yukarıda izah ettim. Konuyu biraz anlayan birisi varsa zaten okuduğumu net anlamıştır.

Sizlerin düşündüğünüz bu durumu, koskoca maliye teşkilatında çalışan, kafası zehir gibi olan adamlar düşünmüyorlar. Yakında o kartları da, harcamaları da bir şekilde ele geçirirler. Ayrıca merak etmeyin o şirket kurduğunuz kişiler müfettişin karşısına çıktıkları zaman başıma bir iş gelmesin diye bülbül gibi şakırlar. İşi en ince ayrıntısına kadar anlatırlar.

Aradan 3-4 yıl geçtikten sonra buralar ağlama duvarına dönerse o zaman kimse sizleri bulamaz.
Bu işin güvenlik boyunu hiç yazmadım bile. (özel bilgiler ele geçiriliyor, ingiltere de suç işlenmesi vs vs kabus gibi, Türkiye affeder ama onlar affetmez zannetmem)
Yorumunuz için teşekkürler,

"Sizlerin düşündüğünüz bu durumu, koskoca maliye teşkilatında çalışan, kafası zehir gibi olan adamlar düşünmüyorlar. Yakında o kartları da, harcamaları da bir şekilde ele geçirirler."
Ele geçirilmeye ihtiyaç bir durum yok zaten çalışılan bankaların bazıları türkiye ile anlaşmalı yani bilgi talep edilirse gönderirler ancak belirttiğim gibi burada şahıslar değil şirket varlığı kazanç sağlıyor. Burada yapılan faaliyet ingiltere şirketi bünyesinde yapılıyor ve şirket kazanç sağlıyor. Şahısların doğrudan kendilerinin kazanç sağladığı bir durum yok.

"Ayrıca merak etmeyin o şirket kurduğunuz kişiler müfettişin karşısına çıktıkları zaman başıma bir iş gelmesin diye bülbül gibi şakırlar."
"Aradan 3-4 yıl geçtikten sonra buralar ağlama duvarına dönerse o zaman kimse sizleri bulamaz."
Öncelikle yapmış olduğumuz işi yasadışı bir iş gibi göstermeniz üzücü. Yasal yollarla kişilerin şirket açma süreçlerine yardımcı oluyoruz.

"Bu işin güvenlik boyunu hiç yazmadım bile. (özel bilgiler ele geçiriliyor, ingiltere de suç işlenmesi vs vs kabus gibi, Türkiye affeder ama onlar affetmez zannetmem)"
Hizmetimizi alacak kişiler suç işlerse suç heryerde suçtur. Türkiyede KVKK var İngiltere'de ICO var. Bir suç işlerse şirket kuran kişi bu suçu üstlenir. Bizim doğrudan kişilerin bilgilerine/banka hesaplarına erişimimiz olmuyor. Talep etmeleri halinde onlara yardımcı oluyoruz.