m4lisen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
istatistik kastığım yok, her yorumda varım diye birine yardım etmem sizin yada aynı cümleyi kullananların zoruna mı gidiyor anlamış değilim?

önceden de açıkladım; hangi paylaşıma, hangi konuya ne yazdığım ne sizi ilgilendirir ne başkasını, ben bilmeyene yardım etmekten keyif alıyorum.
aksi şekilde işi tamamen ticarete dökülseydi forum sadece ticaret amacıyla kullanılan bir araç olurdu.

konu ticarete geldiğin de bir sorunu çözdükten sonra konu sahibinden x.xxx miktarında ödeme istesem o da kabul ettiği halde ödeme yapmasa gidip şikayet konusu açsam güzel olmaz mı?
ben hem işimi yapar, hem paramı alır paşa paşa keyfime bakarım, yardım da etmem.

yardım anlayışınızı bilmiyorum ama belki bilebileceğim bir konu hakkında bir soru sorsa bir şey öğrense, öğretse benim için önemlidir, bu tarz söylemlerden kaçınmanızı tavsiye ederim.
Sanırım @Laraca; haklı. Neredeyse yorum yaptığınız tüm konularımda verdiğiniz cevaplar çok bireysel ve konuyla alakasız. Sanki biraz da yazmak istediğiniz için yazıyor gibisiniz. Beni yanlış anlamayın ama bu tarz yorumlarla konu sahibine aslında pek de faydanız dokunmuyor. Popüler konular arasına girmesi adına yorum önemli tabii orası ayrı ama gereksiz yorum yapmayarak bilgi veya cümle kirliliğinden de çoğu zaman kaçınmak gerekli