edex46 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle şeyler araman *********** dolu umut satıyorlar nadiren yapan var bu işte otomasyon la olacak iş değil şikayet var da okudum bazılarını ne umutlarla ne paralar vermişler parayı alanlar abd vs ülkelerde lux hayat sürüyor insanlar perişanlık içinde elinde hic hir sey olmadan kalıyor bu işleri öğrenmek istiyorsanız tecrübe edinmeniz lazım kanallarınız ban yiyecek tekliften kapanacak hangi içerik izlenir hangisi hemen popüler olur söner kimse ekmeğini paylaşmaz işin açığı bu sektör de para varmı dersiniz hayal edemeyeceğin kadar çok para var kimseye umutlarınızi kaptırmayın . Örnek verim bu adam da insanları kandırdı youtube otomasyon adi altında size görüntülü bağlanıyor veriyor gazı umudu aylık 100 usd taksitle diyor ode diyor 100 kisi katılsa aylık 10.000 usd kazancı var adamın abd çok güzel yaşar sen habire söv say piyasa sahtekar dolu dürüst insan da var onlar kendini bilir. O yüzden kendiniz batın çıkın en azından kendim yaptın dersin ele para verip te kendi paranızın aptalı ederler.
Hocam haklısınız. Bu sebeple forumda gerçekten bişeyler öğrenmiş kişilerin yorumlarına göre yönelmek istedim. İlginiz ve uyarınız için ayrıca teşekkür ederim.

Browland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yapay zeka konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Gerçekten çok araştırmak gerekiyor,
sonra da çok denemek gerekiyor. Alacağınız eğitim yeterli olmaz muhtemelen, çünkü eğitimler genel yapılıyor.

mesela yapat zekada ne yapacaksın? müzik mi, hikaye mi,
viral video mu? yüzlerce kategoriden seçtiğin temel birinden ilerlemelisin, onun için seçtiğin kategoride çok içerik tüketmeli, çok deneme yapmalısın.
Zaman ve para gerekiyor. ortaya iyi bir şey çıkarmak için video + promt + script(senaryo) * ses efektlerine para yatırman gerekiyor. bu saydıklarım ücretsi yürümez. İmage için ücretsiz seçenekler var (henüz araştırmadım belki diğerleri içinde vardır)

Ama işin temeli yapay zekadan üretecekseniz vizyon geniş olmalı. aklındaki çok basit eminim. benimde öyleymiş
Kesinlikle hocam. Emek vermeden para harcamadan yemek olmaz. Bir taraftan araştırıp öğrenmeye çalışıyorum. İnşallah bizde başaracağız