Haklısın hocam geçmişteki ' Aman neresinden, neresinden Yandım neresinden, neresinden Tuttum karının eteğinden Tuttum karının memesinden' , ' İndi yaylaya indi Bayburt'un dereleri / Kız nerede büyüttü O koca memeleri ' dam ustunde un eler t
ombul tombul memeler memeler bas kaldirmisd ayanmiyor dugmeler', ' odam kireç tutmuyor kumunu atmayınca sevda baştan gitmiyor soyunup yatmayınca ' , 'entarisi ala benziyorn entarisi ala benziyorş eftalisi bala benziyor' gibi sözler çok masum hiç kadın vücudu ,cinsellikten bahsetmez😅
Ebo, Çakal, LvbelC5, Ati242 ve daha bilmediğim sayamadığım birçok kişiyi hiç sevmem. Bunları sevenler popüler kültürün kölesi olan ancak bunu her defasında reddeden kişiler genel olarak. Biz Türk toplumu olarak geçmişte nasıl sanatçıları severdik nasıl sanatçıları dinlerdik şimdi kimleri dinliyorlar açıkçası ben milletin özünü ve Türkçeyi unuttuğunu ayrıca da bu şarkıların sözlerinde geçen kadın vücudu, alkol, bol para, kumar, şöhret uğruna herşeyi verme, cinsellik gibi maddeleri kendi özlerine değişecekleri duruma geldiklerini düşünüyorum