Bu durumu yaşamamak için 5-6 senedir tüm kazancımı dostlarımla yedim, bitirdim. Kaba taslak bir hesap yaptığımda 10-20 milyon bir param olabilirdi. Ama parayla alınamayan tek şey zaman. Dostlarım varken, vakit varken fırsatı değerlendirdim; yedim, içtim, eğlendim. İsterseniz cebinizde 1 milyar olsun, kumar, kadın, alkol batağına girmezseniz yiyebileceğiniz miktar bellidir. Ondan dolayı çok biriktirmek mantıklı değil. Kazandığın kadar harcamayı bileceksin. Şu anda yaş ilerledi, artık herkes evlendi, işe güce daldı. Artık biriktirme zamanı geldi. Elimde birikimim yok ama dostlarım ve yaşanmış yıllarım var.
Bu yaşa kadar arkadaşınızın olmaması çok kötü. Şu an birisiyle tanışsanız bile gerçek yüzünü anlamanız en az 1-2 sene sürer. Bu devirde düzgün adam bulmak zor. Eğer utangaç biriyseniz, online oyunlara dalın; Discord vb. platformlarda illaki arkadaş bulursunuz. 1 kişi ile arkadaş olursunuz, onun çevresiyle tanışırsınız ve 10 kişi daha tanırsınız. Onun dışında, 1-2 saat arabayla gezmek yerine spor aktivitelerine giderseniz güzel bir çevre edinebilirsiniz. Boks, tekvando, yüzme gibi aktivitelerden bahsediyorum; fitness değil.