Allah analı babalı sağlıklı büyümesini nasip eder insallah üstadım. Bir seneye kadar idare edeceğini bilmiyordum. Ben şu bir büyükkeri 3-4 yaşına kadar idare edecek olanı almayı düşünüyorum direk. Hastane kontrolleri olmadığı sürece dışarı çıkartmaya niyetim pek olmuyor

ama bir sene idare edecekse alınabilir. Teşekkür ederim sizin aldığınız modeli araştıracağım.
Amin, Allah razı olsun.
Evet, bizim aldığımız model Travel sistem diye geçiyor. İster normal bebek arabası isterseniz de üst kısmını söküp puset takabiliyorsunuz. Kabin boy olarak hitap edilen ve puset takılamayan modeller daha kullanışlı ve pratik lakin çocuk en az 6-7 ay olana kadar onunla taşıma/gezdirme şansınız olmuyor.
Pusetin 13 kilo taşıma kapasitesi olduğundan yaklaşık 1 yaşa tekabül ediyor. Bu süreden sonra puseti bir kenara bırakıp diğer üst kısmı takıyor ve artık onu kullanıyorsunuz. Sonraki süreçlerde de harici bir oto koltuğu almak gerekiyor.
Not olarak ileteyim eğer düşünürseniz ben Kraft'ın kendi sitesinden aldım. Akşam sipariş verdim sabaha kargo çıktı ve çok güzel kutulanmış şekilde geldi. Çok büyük değil keza küçükte değil. Tam ideal bir bebek arabası. Biz çok memnun kaldık.