Daha önce adıma olan bir GSM hattı, iznim ve bilgim olmadan kötü niyetle başka operatöre taşınmış ve kullanılmıştı. Faturalar birikmiş ve haciz yoluyla ödeme talep ediliyordu. İlk basta ödemedim ama sonra ödemek zorunda kaldım. Bunun üzerine çağrı merkezi ile sonuç alamayınca, yasal yollarla şikayetçi olmuştum. Yaklaşık 1 yıl sürdü. Ama imza örneklerim alındı Karakol aracılığıyla. Benim olmadığı kesinleşti. Yapan şahıs tespit edilip garip ama boş bir ceza verildi. Ödediğim ödeme geri yapılacak dendi sonra 1 yıl önceki ödeme dekontu istendi. Bende dekontu bulamadım. TURKCELL e sadaka niyetiyle ödemeyi bıraktım. Ama önemli olan husus adıma olan aramaların benim tarafımdan yapılmadığıydı. Aklandım şükür. Sizde en azından yapılmış olan gayriyasal işlem varsa aklanmaniz adına bunu yapmalısınız.
Onca işlem yapılıyor ve onca iletişim kuruluyor. Ancak tükürükcell gibi firmalar hiçbir sorumluluk almıyor.
Basit bir internet cafe açarken bile güvenlik kamerası görüntülerini bilmem kaç yıl saklamak gerekiyor. Ortada bir dolandırıcılık var, devletin eli apış arasında, tükürükten şirket ise yaymış oturuyor.
Dingonun ahırında yaşıyoruz.