Canon G34 serileri var onlara bakabilirsiniz. Onlarda güzeldir.
Sizin cihazda bir sorun olabilir. Ortalama 1-2 ay kullanılmazsa kafalarda donma olur. Sizin kafalar tıkanmış olabilir. Muadil Mürekkep vs sebebiyle. Mağazada kullandığım tanklı yazıcı var görsel baskısı için. Ayda 1 2 kez ancak baskı alıyoruz.
Valla yazıcıyı alalı 2 sene olucak az kaldı, evet muadilden dolayı kafası ilk haline göre değil fakat L382 modelini kullanıyorum mesela aldığımızdan beri muadil koyduk ve alalı 3 4 sene oldu hatta daha fazladır belki. Bizde yine 2 3 ayda bir çıktı alırsak o yine tıkanmıyor garip bir olay ama bazen de 2 hafta çıktı almazsak tıkanıyor borular v.s
Fakat ev ya da ofis için her zaman mürekkep ve tonerli iyidir lazerli çok fazla maliyet olur. Heleki bir süre sonra kendi kendine dram ve fırın ünitelerini çiziyor. O yüzden lazerli hatta OKI markasını önermiyorum

OKI'yi zaten götürdüğümüz servisler ya yardımcı olmuyor ya da söylene söylene bakıyor nerden çıktı bu marka diye çok sorunlu gerçekten.
HP ve Canon markaları ideal ofis ev için. Fakat EPSON kullanmış olduklarım arasında en iyi marka bana göre