Bende 8 yaşındaki kedimiş fib'den kaybettim.. Yattığı yerden hiç kalkamayacak duruma gelmişti kafasını elimle kaldırıp şırıngayla besledim aylarca kakasını çişini yattığı yere yapıyodu bide utanıyodu kuzum.
Çok zor veterinerler ile maddi gücünüz çok kuvvetli değilse altından kesinlikle kalkamazsınız ayrıca en önemliside fib olan kediye öldü gözüyle bakıyorlar antalyada ben neredeyse bütün veterinerleri tek tek gezdim.
ortalama 4-5 ay kadar veterinerlerin ilaçlarıyla canlı tutmaya çalıştım ama hiçbir gelişim göstermedi sonra doğal yollardan araştırmaya girdim ve birini buldum bir kür gibi karışım gibi birşey hazırlıyordu
Son çare deniyim nasılsa hayvan öylede böylede ölecek deniliyordu. O kür hayvanı yattığı yerden 1 hafta içinde kaldırdı kendi yiyip içecek duruma getirdi tuvalete gidecek duruma kadar getirdi.
ama denge kaybı hiç tamamen düzelmedi sarhoşluk hali hep vardı.
eğer böyle birşey olduğunu bilseydim önce kürü yapar kediyi bu güce kavuşturduktan sonra gider veterinerlerde çözüm arardım
en azından bunun kafası bile kalkmıyo bu kesin ölür gözüyle bakmazlardı.
şimdi ben size özelden kürü satanın instagram sayfasını atacağım iletişime geçin..
İnşallah hayvanı kurtarırsınız hocam.
Çok teşekkür ederim, eksik olmayın hocam mesajınızı bekliyorum.
Benimde kuzum gözümün önünde eriyor, şırıngayla besliyorum dediğiniz gibi çişini kakasını temizliyorum canı sağolsun keşke iyi olsa bi ömür temizlerim ama böyle günden güne oda eriyerek acı çekiyor görüyorum bir çare bulamazsam sizce onun iyiliği için uyutmak nasıl bir çözüm olur çok kötü hissediyorum.