Merhaba hocam çok geçmiş olsun. Bu konuda size vicdan sahibi tek hastane Akdeniz Hayvan Hastanesini öneriyorum. İndirimde yapıyorlar. Orada İlyas Hoca'yı bulun ve benim selamımı iletin lütfen. Gerekli desteği verecektir. Tekrar geçmiş olsun. Hatta hayvan sağlığı ve sokak hayvanlarına destek oldukları için haberlerini yapmıştım.
https://www.antalyahabers.com/akdeni...rimiza-destek/
Merhabalar arkadaşlar, 1.5 yaşında kedimin durumu çok kötü 1 günde hiç bir şeyi yokken arka bacakları felç kaldı diyebilirim.
Şırıngayla probiyotik mamayla beslemeye çalışıyorum maalesef artık onu da reddediyor, %95 fip hastalığına yakalandığını tahmin ediyorum.
Götürdüğüm veterinerler sadece kan tahlili ve bir kaç test için 7.500 ila 8.000₺ para istiyor, bu sadece test yapmak için istedikleri para
tedavinin nasıl bir masraf çıkaracağını henüz bilemiyorum bile, ancak daha başlangıçta 8.000₺ tahlil parası verebilecek durumum maalesef yok yamyamlar
insanların vicdanın kullanarak dolandırıcılık yapıyorlar.
Takviye olması amacıyla iğne yaptılar 3 gün boyunca günde birer sefer onda bile her iğneye 800 + 250₺ mama parası alıyorlar
içimizde ki hayvan sevgisini kullanmadan oğlumu muane edebilecek tanıdık vicdanlı bir veteriner arayışım var antalya içinde
kesinlikle ücretsiz her hangi bir talebim yok sadece dolandırmasın yeterli