antalya23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır hocam yanılıyorsunuz, yazın full paket satın aldık, üstüne birde siz kuramazsınız birde kurulum paketimiz var onu verelim dediler onu da aldık. Ortada halen site dahi yok gerisini siz düşünün. Ömrümde bu kadar sorumsuz umursamaz firma görmedim. Kurulum için sözde kendileri bir firma ayarladı ama paravan şirketleri olduğuna eminim.

Aylarca bekletmelerindeki bahaneleri söylüyorum;

mail adresinizi yazmamışsınız, yaz eksik de madem! mail verince

Banner için resimleriniz eksik, yine eksik demeyi son saniyede sıkıştıtınca diyorlar. Verdik

Biz banner yapamıyoruz düz resim üzerine yazı yazcaz. Tamam yap ne yaparsan ver artık siteyi.

Sitenizin kargo anlaşmasını yapmamışsınız. Arkadaş bitmemiş siteye anlaşma yapmıyorlar.

Aradan geçen haftaların ardından, bu sefer de pos anlaşmanızı yapmamışsınız. Arkadaş bitmemiş siteye pos anlaşması yapmıyorlar!

Bu öyle uzadı gitti. Artık bahaneleri bitti, ağızlarından kaçırdılar. Bizimde bir kapasitemiz var, yetişemiyoruz dedi. Pazartesi sözde verecekler...

O yüzden bana ticimax demeyin asla!

hocam ben yanılmıyorum size olması gerekeni söyleyim; ticimax paketi satar kurulumuna karışmaz ki yönlendirdikleri firmanın sorumsuzluğu neden ticimax ı bağladı bu sohbetimizde onu anlamadım. direkt kurulum paketleri yok ticimaxın aracı bir firma bulmanız gerekir ya da kendiniz eğitimlere girip yapmanız gerekir.