Punisher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla hocam ufak tefek kendimi web tasarım alanında geliştirdim biraz da python biliyorum bütün gelirimi oradan sağlıyorum. yurtdışında 1 kişiyle çalışıyorum yıllardır ve gayet memnunuz ikimiz de. Ama yatırım yapmam gerekli bunun için yine çok zamanımı almayacak bir şeyler yapmam gerek. Öneriniz varsa sevinirim
Hocam, yatırım işlerine pek sıcak bakmıyorum. Ben de web tasarım alanındayım ama bu aralar kafamı sanal sunucu barındırma konusuna verdim. Bir firma açıp oyun sunucusu yönetim paneli geliştirmeyi düşünüyorum. VDS'si olan kişiler, bir script ile otomatik panelimiz üzerinden oyun sunucusu kurulumunu sağlayabilecekleri bir altyapı oluşturmayı planlıyorum.

Size önerim yok, çünkü yatırım tavsiyesi verdiğim veya yardımcı olduğum kişiler genelde kazanç elde ettikten sonra selam vermez oldular. Bu yüzden yolunuzu bozmak istemem. Eğer kötü niyetli bir insan olsaydım, "Şunu yap, çok kazanırsın" ya da "Git yurtdışına, orada çok kazanırsın" gibi cümleler kurardım. İnsan, geleceğini kendisi seçmeli ve başkasının dediklerine göre hareket etmemeli.